On taas muutma kappale laitettu matkaan ja koitettu saada erilaisia paketteja tällä kertaan..

Ronjan paketti matkasi Nuppuselle jolla ikää on 1½ vuotta ja paketti sisälsi:lastenlaulu cd:n (heillä pidetään näistä), Pupujussi valokuvakehys ja muumipapan paras lahja kirja ( näistäkin heillä pidetään)

Axun paketti matkasi Leeville jolla puolestaan ikää 3 vuotta. Leevin paketti sisälsi kaksi erilaista tikkaria, paketin hamahelmiä, formulaaiheinen tyynynpäällinen  ( toivottavasti heiilä on tyyny sinne sisään) ja koira aiheinen valokuva kehys.

Toivottavasti paketit ovat olleet saajilleen mieluisia.  Koitimme koota tällä kertaan vähän erilaisen paketin kuin normaalisti.

Sitten Ronja laittoi Minipeikon ystäväpäivä vaihdossa paketin Ellille. Toivottavasti Elli keksii jotain kirjoitettavaa tuohon Nalle Puh päiväjkirjaan, karkit maistuvat ja askartelu jutuille jotain käyttöä.

Ronja laittoi myös Peikkotytön vaihtolassa olleessa ystävänpäivä vaihdossa paketin. Tämä paketti meni itse Peikkotytölle.

Paketissa oli: Pehmeää + itsetehtyä tuo sininen krvateista ja pöytäliinasta tehty kassi. Namia oli: Geissa pussi ja capuccino kahvi. Sydämmelistä+ kortti oli Ronjan itse tekemä kortti äidin avustuksella ( vähän tuli tumma kuva, mutta näkee sentään mitä paketissa on)

Kaverini Katja laittoi Katrille aikuistenvaihtojen ystävän päivävaihdossa seuraavan laisen paketin: Punaista= servetit, Namia= noi kaksi suklaa juttua ja paketin saajan nimi kirjaimella alkava juttu = käsipyyhe.

Tiesin, että kaverini on hulluna Late lampaaseen ja kuinka ollakkaan löysin yhdestä lehdestä ristipistoilla tehtävän Late lampaan ja siitä sitten idea syntyi, että teen hänelle siitä ystävänpäivä lahjan. ( huono kuva, mutta oleellinen kyllä näkyy)

Sitten vielä kuva kokonaan viimeistellystä eli valmiista työstä

 Katja on myös saanut aIkuistenvaihtojen ystävänpäivävainhdon Minnalta ja se oli tälläinen

Punaista lankakerät, k-kirjaimella ikuplat ja namia noi sydän karkit