yhteyttä kortilla ja kertoi, että jokaisella kuulla on väriteemansa ja  tämän kuukauden väri on sininen. Jännää odottaa mitä sinistä sieltä sitten tulee. Kyselipä hän vielä mikä on lempilankani. Hmm....

Kudon sukkia tosi paljon ja tykkään kokeilla kaikenlaisia uusia lankoja. Eli kokeilen aika usein kaikenlaisia sukkalankalaatuja esimerkiksi olen kokeillut: Bambuista, ravunkuori, sellaista lankaa jossa on käsittely haavaumille ja kuivalle iholle.

Haluaisin joskus kokeilla sellaista lankaa missä on silkkiä mukana. Esimerkiksi tälläistä lankaa: Schachenmayr Regia Silk, Schachenmayr Regia Silk Color.

Sitten tahtoisin vielä joksus kokeilla tuota Austermann Step Kiddi Color. Lanka on ennenstään tuttu mutta tuossa on niin herkullisia värejä.

Kaikki erilaiset sukkalangat ovat oikeastaan minulle se in juttu.

Vaikka ilmoittautumisessa kerroin, että pidän sinisestä ja punaisesta ei se tarkoita että haluan vain sen värisiä lankoja. Koska kudon sukkia sinne sun tänne niin muutkin värit ovat tervetulleita.

Esimerkiksi kun kudon äidilleni sukkia ne on yleensä syksyn värejä ja lapsille taas kudon kirkkaista väreistä ja miehelle niille sopivista väreistä. Yleensä kudon saajan värimaailman mukaan.

Toivottavasti salainen neuleystävä saa tästä jotakin apua. Ai niin ja tässä sitten se kuva saamastani kortista.